Artiklar

Internationella kvinnodagen

kvinnodagweb
Gemensamt bokbord med vårt ungdomsförbund Ung Vänster

Den 8 mars var det återigen dags för internationella kvinnodagen. I år gick vi in som medarrangör tillsammans med bl.a. ABF, Socialdemokraterna, Kvinnojouren Sandviken och vårt ungdomsförbund Ung Vänster till ett evenemang i Sandvikens kulturcentrum.

Åsa Lindestam förläste om ”Kvinnor i världen”, Amnesty under titeln ”Min kropp – mina rättigheter”, Asylrätt 2014 i ett feministiskt perspektiv och deltagarna fick höra information från kvinnojouren. Kvällens höjdpunkt var estradpoeten Ingela Walls föreställning vid namn ”KOM IHÅG! Köp mjölk, skaffa barn”.

Dotterbolaget Gästrikland hade en konstutställning och alla deltagande organisationer hade bokbord.

Dela den här sidan:

Kopiera länk