Information

Öppen lokal på torsdagar

kartaVTa chansen att träffa oss i Vänsterpartiet Sandviken! Varje torsdag med start den 13 mars kommer vår partilokal att hållas öppen för allmänheten. Vi dukar fram kaffe och kaka och träffar gärna dig som är intresserad av vår politik eller kanske bara vill dyka förbi. Här finns möjlighet att samtala om det du har på hjärtat.

Ta chansen att träffa oss i Vänsterpartiet Sandviken! Varje torsdag med start den 13 mars kommer vår partilokal att hållas öppen för allmänheten. Vi dukar fram kaffe och kaka och träffar gärna dig som är intresserad av vår politik eller kanske bara vill dyka förbi. Här finns möjlighet att samtala om det du har på hjärtat.

Du kan också träffa personer ur vårt ungdomsförbund, Ung Vänster, som finns på plats alla torsdagar från kl. 17.00.

 

 

 

Torsdagar mellan kl. 13.00 – 18.00

Hyttgatan 10, Sandviken

Varmt välkomna!

Dela den här sidan:

Kopiera länk