Nyheter

Stor uppslutning på 1 majfirandet

Under parollen ”Arbete, rättvisa, välfärd” höll vi ett gemensamt torgmöte på Kryssetscenen i centrala Sandviken tillsammans med Ung Vänster. Uppslutningen var god och intresset för Vänsterpartiet var stort bland åhörarna.

På programmet stod tal av bland anadra lokalavdelningens orförande Håkan Svensson, Ung Vänster Sandvikens ordförande Alexander Lemoine och utdelning av kulturstipendiet på 5 000 kr till discodansgruppen ”Illusion”. Bokbordet vid sidan av scenen var uppdukad med, förutom flygblad, vänstertårta och kaffe. Olle Tjern och Amanda Örtenhag stod för ljuv musik.

 

håkan webexport
Håkan Svensson, ordförande Vänsterpartiet Sandviken

 

illusion webexport
Discodansgruppen ”Illusion” tog emot årets kulturstipendium

 

linn bokbord webexport
Bokbord uppdukat med kaffe och tårta

 

micke webexport
Mikael Rosén, oppositionsråd Vänsterpartiet Sandviken
olle tjern närbild webexport
Olle Tjern

 

olle tjern webexport
Olle Tjern och Amanda Örtenhag stod för musikunderhållningen

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk