Nyheter

Nyheter från Vänsterpartiet i Sandviken

Stor uppslutning på 1 majfirandet

Under parollen ”Arbete, rättvisa, välfärd” höll vi ett gemensamt torgmöte på Kryssetscenen i centrala Sandviken tillsammans med Ung Vänster. Uppslutningen var god och intresset för Vänsterpartiet var stort bland åhörarna.

På programmet stod tal av bland anadra lokalavdelningens orförande Håkan Svensson, Ung Vänster Sandvikens ordförande Alexander Lemoine och utdelning av kulturstipendiet på 5 000 kr till discodansgruppen ”Illusion”. Bokbordet vid sidan av scenen var uppdukad med, förutom flygblad, vänstertårta och kaffe. Olle Tjern och Amanda Örtenhag stod för ljuv musik.

 

håkan webexport

Håkan Svensson, ordförande Vänsterpartiet Sandviken

 

illusion webexport

Discodansgruppen ”Illusion” tog emot årets kulturstipendium

 

linn bokbord webexport

Bokbord uppdukat med kaffe och tårta

 

micke webexport

Mikael Rosén, oppositionsråd Vänsterpartiet Sandviken

olle tjern närbild webexport

Olle Tjern

 

olle tjern webexport

Olle Tjern och Amanda Örtenhag stod för musikunderhållningen

 

  1. […] till partiförenings artiklar: Bollnäsfirandet Hudiksvallsfirandet Hudiksvallsfirandet (Artikel 2) Sandvikenfirandet (Vill ni hitta mer info om våra partiföreningar? Klicka här för att finna […]

Skriv en kommentar